OVER MIJ & MIJN BLOG

Buiten zijn om tot rust te komen. Wandelen en de tijd vergeten. Spelen en ontdekken. Vies worden en rennen zo ver als je kan. Dieren ontdekken, plantjes zoeken. In het begin een beetje fris, daarna heerlijk warm. Een meertje of gewoon een modderplas…. The joy is outside!

Marleen Schellekens blogger en fotograaf
Kamperen met kinderen

The Joy Is Outside

Met The joy is outside wil ik graag mensen inspireren erop uit te trekken en buiten te zijn. Op het gebied van kamperen en tussen de vakanties door.

 

Gewoon lekker eropuit met kinderen of juist zonder, een moment voor jezelf.

 

Ook wil ik inspiratie delen over het vastleggen van mooie momenten. Zodat je de mooiste herinneringen en vooral het gevoel daarbij op ieder moment kan herbeleven. Dat is de reden dat ik begon met de blog The joy is outside.

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Marleen en ik ben een buitenmens. Vind het heerlijk om met mijn man en twee dochters op vakantie te gaan met onze vouwwagen. Maar gewoon rondom huis is ook heerlijk.
altijd op zoek naar bijzondere plekken, voor uitjes of om te kamperen. En ik ben gek op leuke, handige en vooral toffe gadgets die het buitenleven nog mooier maken.

Ik wil mijn kinderen graag meegeven hoe fijn het is om buiten te zijn. Samen herinneringen maken en deze herinneringen vastleggen is wat ik het liefste doe. Ik verzamel graag mooie momenten.

Naar buiten met de kinderen